Ilustrační foto
Karlovy Vary

Chebsko - Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvaatřicetiletého muže z Aše, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu krádeže.

"Obviněný muž měl bydlet v domě v Aši společně s několika dalšími osobami. V první polovině dubna letošního roku měl v domě odcizit pětačtyřicetiletému muži mobilní telefon a teprve jednadvacetiletému mladíkovi, který zrovna spal v jiném pokoji, měl vzít z kapsy kalhot taktéž mobilní telefon," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

O několik dní později měl v ranních hodinách přistoupit k jednadvacetiletému mladíkovi a chtít po něm finanční prostředky, zároveň mu měl přitom vulgárně nadávat a vyhrožovat fyzickým napadením baseballovou pálkou. Mladík ze strachu o svůj život a zdraví vyndal peněženku, dvaatřicetiletý muž mu z ní vzal finanční hotovost a poté z domu odešel.

Tímto svým jednáním měl způsobit škodu přibližně tři tisíce korun.

"Policisté ve spolupráci s kriminalisty se začali případem okamžitě zabývat. Následně dvaatřicetiletého muže vypátrali a zadrželi," dodal mluvčí.

V případě prokázání viny hrozí dvaatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru