Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary - Rybáře sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného užívání cizí věci dvěma mužům z Karlovarska ve věku 39 a 44 let. 

"Podezřelí muži se měli potkat ve druhé polovině března letošního roku kolem páté hodiny ranní v jedné z ulic Karlových Varů. Přitom si měli přes plot všimnout prázdných plastových přepravek od různých nápojů, které se nacházely v areálu jedné ze společností. Když vstoupili do areálu, odcizili dvě prázdné přepravky. Při odchodu si všimli neuzamčeného zaparkovaného vozidla značky Citroen, které mělo klíč v zapalování. Přepravky uložili dovnitř vozidla a následně měli poškodit vjezdovou bránu do areálu, kterou s vozidlem odjeli. Automobil měli následně užívat do čtrnácté hodiny odpolední, kdy ho s poškozeným zadním nárazníkem zaparkovali zpět před areál společnosti a z místa odešli," popsal případ policejní mluvčí Jan Bílek.

Svým jednáním měli způsobit škodu přibližně 170 tisíc korun. 

V případě prokázání viny hrozí čtyřiačtyřicetiletému muži trest odnětí svobody až na dva roky. Devětatřicetiletému muži hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru