Foto zdroj: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Dne 11. dubna 2024 se naše škola zúčastnila prestižní oděvní soutěže mladých talentů Avantgarda 2024, která se konala v malebném městě Lysá nad Labem. Tato akce představovala vynikající příležitost pro mladé návrháře z celé země, aby ukázali svůj talent a kreativitu v oblasti módního designu.

Naše škola se soutěže zúčastnila s pěti kolekcemi, které byly pečlivě připraveny našimi talentovanými žáky. Soutěžilo se v různých kategoriích.  Každá z nich měla představit unikátní téma a přístup k designu.

Obzvláště hrdí jsme na úspěch v kategorii „kontrasty“, kde naši žáci s kolekcí "Sunrise" získali krásné druhé místo. Tato kolekce byla inspirována kontrastem mezi noční temnotou a prvními paprsky ranního slunce, což se odrazilo v použitých materiálech, barvách a střizích.

Soutěž byla vysoce konkurenční, účastnilo se jí mnoho talentovaných návrhářů, reprezentujících školy z celého Česka. Úspěch našich žáků je tedy o to cennější, že dokázali zaujmout porotu v tak silné konkurenci.

Tento úspěch je důkazem, že naše škola je místem, kde se mladí talenti mohou rozvíjet a dosahovat skvělých výsledků. Těšíme se na další projekty, soutěže a výzvy, kde naši žáci budou moci znovu ukázat svůj talent a kreativitu.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru