Tady teď budou sídlit strážníci a hasiči. Foto: Martin Polák
Karlovy Vary

Chodov – Přechodné zázemí pro městský záchranný systém v Chodově dostane brzy konkrétní podobu. Město už nechává zpracovat projektovou dokumentaci, podle které pak začnou úpravy interiéru bývalého penzionu Harmonie.

Právě tam, v hospodářské části, budou po určitou dobu chodovští strážníci a hasiči sídlit. Současné zázemí v budově v Husově ulici totiž musí z důvodu rozsáhlé rekonstrukce na nějaký čas vyklidit.   

„V Harmonii tak vznikne prozatímní pracoviště pro záchranný systém, služebna, denní místnost, kanceláře a šatny,“ vyjmenoval místostarosta Chodova Luděk Soukup s tím, že projekt by mohl být k dispozici letos v říjnu.

Budovu městského záchranného systému čeká v nejbližších letech velká rekonstrukce. Dům  z padesátých let minulého století má ještě původní rozvody elektřiny, vody a tepla. I to je jeden z důvodů, proč město opravy už delší čas plánuje.

Na jejím konci má být moderní zázemí pro strážníky a hasiče včetně datového bezpečnostního centra. Práce by měly začít v průběhu příštího roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru