Zloděj kradl v chatce, na překvapeného majitele vytáhl pistoli
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Karlovy Vary

Dalovice - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání 24letého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádež a nebezpečné vyhrožování.

Na Štědrý den loňského roku měl muž v Dalovicích vstoupit na cizí pozemek a z pergoly odcizit různé věci, které si připravil do tašek a o den později se pro ně vrátil. Při tom měl nalézt uschované klíče od chaty, které použil k odemčení.

Po prohledání chaty z ní odcizil různé věci jako např. rybářské pruty, vzduchovky, anténu na televizi aj. Při tom byl vyrušen majitelem chaty, který když otevřel dveře do chatky, tak na něj pachatel namířil plynovou pistoli. Majitel z obavy o svůj život a zdraví utekl i se svojí přítelkyní z místa pryč.

Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přesahující 12 tisíc korun. V případě prokázání viny tak obviněnému hrozí až tříletý trest odnětí svobody vzhledem k tomu, že se stejné trestné činnosti dopustil v posledních třech letech opakovaně. Ten se v současné době nachází ve vazební věznici ohledně páchání jiné trestné činnosti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru