Kuriózní případ karlovarských strážníků: Na ulici ležel mrtvý tygr, z mršiny se vyklubal plyšák
3X Foto: mp Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V úterý 17. dubna obdržela městská policie v Karlových Varech oznámení od paní bydlící v Celní ulici v Rybářích, že se v areálu bývalého pivovaru, do něhož vidí z okna svého bytu, nachází mršina uhynulého psa.

Hlídka jela na místo věc prověřit. Nejdříve kontaktovala oznamovatelku a přesvědčila se výhledem z okna jejího bytu, že za zdí bývalého pivovaru opravdu leží tělo nějakého zvířete.
K velkému údivu strážníků se však nejednalo o psa nýbrž o tygra. Tygr se choval velmi seriózně, opravdu vypadal „jako živý,“ nebýt chemlonu, který mu trčel ze zadní části těla.

1904tygr5

Hlídka oznamovatelce poděkovala a zároveň uklidnila její obavy. Při následném ohledání přímo na místě nálezu „uhynulého“ zvířete se opravdu potvrdilo, že se jedná o plyšáka. Další konání městské policie v této události tak již nebylo zapotřebí.

1904tygr1

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru