Překvapilo vás mile něco na vašich cestách v Krušnohoří? Oceňte to nominací do Krušnohorské Nej
Ilustrační foto
Zajímavosti

Krušné hory - Je turistika a cestování vaší oblíbenou činností? Možná jste se na svých cestách setkali s něčím, co vás velmi mile překvapilo. Nyní můžete nově vaše velmi pozitivní zážitky ocenit. Pokud se staly někde v Krušnohoří, oceňte je nominací do Krušnohorské Nej.

Krušnohorská Nej je soutěž o nejvydařenější novinku v oblasti cestovního ruchu v roce 2018 v Krušnohoří, a právě vy můžete svého favorita ocenit nominací do této soutěže, jejíž cílem je podpora cestovního ruchu v našem kraji. Nominaci mohou udělit nejen turisté a lidé z Ústeckého kraje, ale i ti, kteří náš kraj navštívili, a líbilo se jim tady.

Co všechno můžete nominovat? Vše co vás oslovilo, zajímavá akce, zážitek, nově otevřená restaurace, ubytování nebo třeba propagační materiál, nový časopis o cestování, aplikace, webové stránky, prostě cokoliv, co podporuje cestovní ruch v regionu. Podmínkou je, aby se jednalo o novinku z oblasti Chomutovska, Mostecka, Litvínovska, Bílinska, Teplicka a horské části Krušných hor.

Nominace posílejte do 31. března na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a označte je Krušnohorská NEJ.

Projekt podporují Destinační agentura Krušné hory, Okresní hospodářská komora Most, Hospodářská a sociální rada Mostecka a Euroregion Krušnohoří a probíhá pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru