OBRAZEM: Ráj pro všechny, kteří chtějí mít lepší zahradu, dům či byt. Zástupy lidí přijíždějí na výstaviště
Dům a zahrada 2022. Foto: Jitka Fárová
Zajímavosti

Louny - Slunečného, i když trochu chladnějšího počasí, využily celé zástupy lidí, aby vyrazily do nádherného lesoparku u řeky Ohře v Lounech. Na tamním výstavišti se koná 24. ročníky tradiční výstavy Dům a zahrada.

Výstava pokračuje dnešním dnem, dnes také končí. Smyslem výstavy je, aby návštěvník našel vše na jednom místě od zahrady až po bydlení a zároveň si užil velmi příjemné prostředí lounského výstaviště.

Výstava Dům a zahrada není určena jenom pro zahrádkáře, ale i pro ty, kteří plánují rekonstrukci bytu, domu, uvažují např. o stavbě zahradního domku, pergoly, zakládají zahradu nebo jenom hledají inspiraci. V nabídce jsou stavební materiály, dřevostavby, pergoly, firmy z oblasti vytápění, prodejci nábytku a interiérových doplňků a mnoho dalšího. Nabídka bude opravdu široká. Ostatně, podívejte se do naší fotogalerie.

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru