OBRAZEM: Velký rodinný festival s youtubery přitáhl davy, z rodin vytáhl tisíce korun
Rodinný festival v Litoměřicích. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Litoměřice - V Litoměřicích se uskutečnil třetí rodinný festival Bezva Fest. V rozlehlém areálu Střeleckého ostrova se organizátoři zaměřili na zábavu pro nejmenší.

Bezpočet nafukovacích atrakcí, pouťová zábava, spousta možností sportování, doprovodný program. Ale hlavně dětské idoly z internetu! Youtubeři Fizzy, Tary, Lea, Lollipopz a další ukázali, že jsou pro malou generaci opravdovými hvězdami. A večer Ben Cristovao. Za hvězdy se platí.

Rodinné vstupné pro dva dospělé a dvě děti na místě přišlo na 2599 korun, samostatná vstupenka potom stála 699 korun. Kdo chtěl ušetřit a věděl, že na festival půjde, mohl koupit vstupenky za výhodnější cenu v několika vlnách předprodejů. A i na místě peníze létaly. Langoš za 150, točená malinovka za padesátikorunu. V tomto světle se zmrzlina za 40 korun zdála jako velmi výhodná koupě. Kdo chtěl pořídit dětem nějaký ten "merch", nechal u stánků další kus výplaty. Taková mikina s oblíbeným youtuberem přišla třeba na dvanáct stovek.

Na druhou stranu: Pro děti to byl obrovský zážitek a takový podpis od Taryho na ruku si nebudou umývat několik dní.

Byli jste také v Litoměřicích? Užívali jste si? Líbilo se vám tam? Dejte nám své komentáře nebo fotky pod příspěvek na facebooku.

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru