TIP NA VÍKEND: Karlovarská knihovna chystá Retro den pro rodiny s dětmi
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Karlovy Vary - Odpoledne plné retro her a tvoření připravila Krajská knihovna Karlovy Vary spolu s žáky a učiteli Prvního českého gymnázia Karlovy Vary a Kanceláří architektury města Karlovy Vary. Přímo v městské části Drahovice si budou moci návštěvníci zahrát venku kuličky, vyzkoušet skákání panáka či gumy, zahrát si čáru s céčky nebo provázky.

Na osmi stanovištích se bude nejen hrát, ale i tvořit a soutěžit o zajímavé ceny. S dobrovolníky z Regionálního dobrovolnického centra Instand a centra Senioři Karlovy Vary si mohou děti vyrobit zajímavé předměty pro radost. Dospělí mohou přijít diskutovat o revitalizaci lokality „U Rybníčku“ v Drahovicích, kterou připravuje Kancelář architektury města Karlovy Vary na podnět místních občanů.

Retro den pro rodiny s dětmi se uskuteční v sobotu 14. května v čase 15 – 18 hodin. Pro návštěvníky bude připraveno pohoštění. Start akce je v lokalitě U Rybníčku, Jungmannova, Drahovice. Vstup na akci je zdarma.

Více informací naleznete na webu akce, kde přiložen také plánek s umístěním jednotlivých stanovišť.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru