Dvojice výtržníků bezdůvodně napadla na ulici muže. Ukázalo se, že nebyl jediný
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Ostrov - V uplynulých dnech v nočních hodinách přijala hlídka ostrovských strážníků žádost o spolupráci od policisty z obvodního oddělení v Ostrově za účelem prověření oznámení, kdy nějací dva mladí muži mají napadat muže v ulici Družební.

Hlídka vyrazila na místo události, kdy při příjezdu na místo na hlídku mával u přechodu stojící muž. Z jeho chování bylo patrné, že se jedná o poškozeného, který ukazoval ve směru k pachatelům. V tom okamžiku jeden ze strážníků spatřil mezi vozidly mladého muže, který se okamžitě dal na útěk.

První z mužů ještě stihl hlídkám utéct, ale druhý již nikoliv, ten totiž stihl uběhnout jen pár desítek metrů a poté byl chycen jedním ze strážníků a policistou, který přijel na místo stejně jako hlídka městské policie. Policisté si na místě celou věc převzali z důvodu podezření z trestného činu, protože jak se ukázalo, tak napadený v ul. Družební nebyl jediný. O případu informovali strážníci na svých webových stránkách.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru