Karlovarský kraj - Zajímavý program s kávou zdarma a možností získat Senior Pas čeká všechny zájemce z řad seniorů, kteří zavítají ve čtvrtek 26. září 2019 na Svátek seniorů v Ostrově a v Kraslicích. Akce pořádá Karlovarský kraj u příležitosti oslav Mezinárodního dne seniorů, který připadá každoročně na první říjnový den.

„Naším cílem je, aby senioři v našem kraji byli spokojení, aktivní a trávili své dny se svými blízkými a s přáteli. Proto jsme pro ně opět připravili Svátek seniorů, který má připomenout, že na seniory myslíme a že si uvědomujeme, co všechno pro nás dělají,“ uvedl náměstek hejtmanky Petr Kubis.

Program Svátku seniorů začíná v Kulturním domě Ostrov už od 10 hodin a potrvá do 12 hodin. Lidé se mohou těšit na vystoupení žáků Základní umělecké školy Ostrov, kavárnu pro seniory, na ukázky cvičení, která pomáhají zlepšit motoriku i paměť. Na místě je také možné si nechat změřit tlak. Zábavným dopolednem bude účastníky provázet oblíbený zpěvák Jiří Helekal, který zazpívá své známé písně.

V Kraslicích se Svátek seniorů bude konat v kulturním domě od 15 do 17 hodin. Vystoupí žáci Základní umělecké školy Kraslice, chybět nebude dobrá káva, cvičení i infostánek, kde se lidé mohou zaregistrovat a získat Senior Pas, jehož držitelů je v Karlovarském kraji už více než 16 tisíc a využívají přes 200 výhodných slev a nabídek. Také v Kraslicích zazní songy v podání Jiřího Helekala. Vstup na obě akce je zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru