Farma Kozodoj už plánuje letní dětské tábory s koňmi a dalšími zvířaty
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - ​Ekocentrum a farma Kozodoj připravilo na letošní léto osm turnusů tradičních dětských táborů s koňmi a dalšími zvířaty z farmy. V nabídce jsou pobytové i příměstské varianty táborů, jež mají v našem kraji dlouholetou tradici.

Koňský tábor je určený dětem od 8 do 16 let, které chtějí zažít dobrodružství s koňmi. Zúčastnit se mohou začátečníci ale i děti s jezdeckými zkušenostmi. Kapacita každého turnusu je 16 osob. Účastníci se vydají s koňmi na putování po krásách přírody, poznají pohled z koňského hřbetu, koupání, plavení koní v řece, zajímavé hry a netradiční disciplíny s koňmi. Dále si vyzkouší také činnosti, jako je třeba rozdělávání ohně, spaní pod „širákem“ v blízkosti koní i ve velkém seníku.

Základna tábora je na farmě, kde kromě koní, muly a oslíků žije ještě řada dalších zvířat. Děti mají samozřejmě k dispozici zázemí v podobě pokojů, učebny, kuchyňky, toalet a sprch. Dále také seník, stany, jízdárnu a další.

Každý z turnusů trvá vždy 7 dní, přihlášky a další informace je možně dohledat na webu Farmy kozodoj.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru