Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Projet jednosměrnou ulicí v protisměru se ve středu kolem třetí hodiny odpoledne nepodařilo mladé ženě v Drahovicích. Jako na potvoru museli místem ve stejnou dobu projíždět i strážníci. Ti jeli naštěstí po směru jízdy. Nápověda, že všechna vozidla stála stejným směrem, byla marná.

Po tom, co řidička auto zastavila před služebním vozidlem, byla vyzvána k prokázání potřebných dokladů. Z dostupných systémů strážníci zjistili, že dvaatřicetiletá žena řidičský průkaz nemá. To řidička, tedy vlastně „neřidička“ potvrdila a po krátkém zamyšlení doplnila konverzaci o informaci, že řidičák nikdy neměla. Tuto odpověď vzápětí lehce upravila, že ho vlastně měla, ale teď má vydaný platný zákaz řízení. Celou záležitost si převzali k dořešení přivolaní policisté.  

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru