Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlvoarský kraj - Na svém pondělním zasedání schválila Rada Karlovarského kraje vyhlášení veřejné zakázky „Modernizace heliportu Nemocnice Karlovy Vary“. Předpokládaná cena zakázky činí téměř 23 milionů korun.            

„Modernizace heliportu umístěného na pavilonu A karlovarské nemocnice je nezbytně nutná, a to na základě nových legislativních požadavků zaměřených na bezpečnost provozu. Ty se týkají například ztížených světelných nebo klimatických podmínek, protipožárních, signalizačních, naváděcí systémů a dalších. Proto byla vytvořena projektová dokumentace jako výchozí dokument pro samotnou realizaci modernizace,“ uvedl náměstek hejtmana s gescí v oblasti investic a správy majetku Dalibor Blažek.    

Nabídky musí být podány prostřednictvím elektronického nástroje pro zadávaní veřejných zakázek E-ZAK. Na webu: https://ezak.kr-karlovarsky.cz  jsou uvedeny potřebné informace i veškeré probíhající veřejné zakázky, jejichž zadavatelem je Karlovarský kraj.        

Předpokládaný termín zahájení přípravných prací na projektu Modernizace heliportu Nemocnice Karlovy Vary je v měsíci dubnu. Samotné stavební práce budou zahájeny v květnu. Dokončeny by pak měly být v závěru měsíce listopadu letošního roku. Po celou dobu trvání stavebních prací bude heliport odstaven mimo provoz.  

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru