Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Nenechte si ujít výstavu Jana Ságla, jehož tvorba je vystavována v renomovaných galeriích po celém světě. Fotograf spolupracuje i se známými mezinárodními časopisy, jako jsou National Geographic, Smithsonian Magazine či Geo. Výstava nazvaná „Zahradní partitury“, kterou tvoří pět volných cyklů velkoformátových fotografií s přírodní tématikou, je v Galerii umění Karlovy Vary k vidění do 21. dubna.

Umělecké barevné fotografii se Jan Ságl věnuje od roku 1979. Umělec fotografuje místa, která zná a sleduje je v jejich proměnách a různých ročních obdobích. V jeho práci nacházíme velkorozměrné detaily květin a prostranství volné krajiny. Příroda je autorovi prostřednictvím fotografie meditativním prostorem i mystickým prostorem svobody. Více informací o výstavě a otevírací době galerie najdete na webu kulturní instituce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru