Stoletá paní Grycová miluje sladké a nepohrdne ani starou českou klasikou. Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Sokolov - Další dámou, která rozšířila řady sto a víceletých občanů Karlovarského kraje, je paní Jarmila Grycová ze Sokolova. Oslavenkyni zástupci kraje zastihli na návštěvě u lékaře, kam pravidelně dochází, pogratulovali jí a předali tradiční dary – dárkový koš a pugét čerstvě řezaných květin.

Jubilantka je původem z Plzeňska. Pracovala jako prodavačka a v obchodě potkala i svého manžela, který k ní chodil nakupovat. Do Sokolova pak přišli v roce 1958 a společně vychovali dvě děti.

Paní Grycová celý život milovala práci na zahrádce a nikoho jiného z rodiny k této činnosti nepustila. Ráda si zahřeší kafíčkem a sladkým zákuskem nebo si pochutná na staré české klasice knedlo vepřo zelo. Má ráda zvířata, ke kočce Báře by si ráda pořídila také psa.

Oslavu stých narozenin si velkolepě užila se svými nejbližšími, dokonce na ní zahrála i rodinná kapela. Paní Grycové přejeme pevné zdraví a těšíme se zase za rok na viděnou. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru