FOTO: ŘSD ČR
Karlovy Vary

Bečov nad Teplou - Včera 25. března zahájilo Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) práce v Bečově nad Teplou, kde bude zvětšovat poloměry některých zatáček na trase z Bečova nad Teplou do Plzně. Cílem stavby je zlepšení stavebního uspořádání nejvíce problematického úseku s největší dopravní nehodovostí.

"Na hlavní trase o délce 800 metrů se nachází celkem 13 stavebních objektů. Stavba mimo jiné řeší úpravu jedné místní komunikace a jednoho chodníku o délce 250 metrů. Během stavby také proběhne přeložka plynovodu a úprava dvou vodohospodářských a třech elektro objektů," informuje ŘSD.

Stavební práce budou probíhat za úplné uzavírky.

První objízdná trasa vede: K. Vary-Bochov-Toužim-Plzeň pro veškerou dopravu.

Druhá objízdná trasa je pouze pro autobusy a osobní automobily: Bečov-Chodov-Měchov-Útvina-Toužim-Plzeň.

Předpokládaná cena stavby je 141,196 mil. Kč (bez DPH). Zhotovitelem je Společnost Bečov serpentiny, přičemž správce je EUROVIA CS, a.s. a společník je BERGER BOHEMIA a.s..

"Stavební práce bychom chtěli ukončit v červnu 2024," dodávají silničáři.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru