Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Zaměstnat karlovarské strážníky svým nevhodným chováním se rozhodl muž, který z blíže neurčeného důvodu vylezl na podstavec sochy T. G. Masaryka stojící na pěší zóně. Událost se stala v pátek po jedné hodině odpoledne a neunikla pozornosti všímavého oznamovatele.

Vyslaná hlídka dorazila na místo jen o pár minut později, to už muž stihnul seskočit a svižným krokem se vydal směrem k „Nároďáku“, kde jej strážníci dostihli. Vzhledem k tomu, že socha přežila bez jakékoli újmy, byl čtyřiapadesátiletý muž poučen o zásadách slušného chování a poté co se za své jednání omluvil, šel si každý po svém. Teda alespoň na chvíli.

Kolem čtvrté hodiny, kdy prováděla hlídka kontrolní činnost v obchodně správním území, zaslechla hlasitě pokřikující osobu. Její hanlivé výkřiky směřovaly na kolemjdoucí. Když se strážníci přiblížili, už věděli, s kým budou mít tu čest. Tentokrát se ale muž posilnil pořádnou dávkou alkoholu, opakované výzvy nepadly na úrodnou půdu a tak došlo na hmaty, chvaty a pouta. Orientační dechová zkouška naměřila hodnotu přes dvě promile alkoholu, a jelikož muž nebyl schopen kontrolovat své jednání, byl po vyšetření posádkou záchranné služby převezen na protialkoholní záchytnou stanici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru