Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Od pátku až do neděle proběhla akce Čištění řeky Ohře, která byla poprvé uspořádána v roce 2016.

Stejně jako v loňském roce, i letos se do úklidu zapojili žáci karlovarské Základní školy Šmeralova. Ti se do jarní akce vrhli už ve čtvrtek a pak také v pátek. Za asistence karlovarských strážníků, kteří po celé dopoledne dohlíželi na jejich bezpečnost, vyrazili podél břehu řeky, aby do pytlů naházeli odhozené odpadky.

Strážníci početné skupince také vysvětlili, jak se mají zachovat v případě nálezu nebezpečného odpadu, což se po nějaké době ukázalo jako velmi důležité. Během sběru odpadků bylo nalezeno i několik kusů injekčních stříkaček, které strážníci uklidili do sběrného boxu.

Spolupráce tak zafungovala na jedničku, okolí od Ostrovského mostu až po Tuhnickou lávku je o dost hezčí, my děkujeme za pochvalu a těšíme se zase za rok!

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru